Termeni si conditii

Dvs trebuie să citiți cu atenție acest Acord al Utilizatorului, deoarece este un document foarte important, un Acord încheiat între dvs (în calitate de Utilizator) și Compania care vă pune la dispoziție, prin intermediul acestui site, Programul Acces Rapid, un Acord căruia trebuie să-i acordați cea mai mare importanță atunci când vă decideți să alegeți să utilizați Programul Acces Rapid.


  Pentru ca dvs să beneficiați de Programul Acces Rapid, trebuie să citiți, să fiți de acord și să acceptați toți termenii și condițiile prevăzute în acordul prezent aici. 


  În momentul în care dvs vă creați un cont pe site-ul care oferă Programul Acces Rapid, sunteți de acord să respectați prezentul Acord, așa cum el este modificat la anumite intervale de timp. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestui Acord, precum și orice modificări ale site-ului care vă oferă Programul Acces Rapid, fără notificări prealabile. 


  Accesând textul acestui Acord, dvs puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a prevederilor conținute în acest Acord.  


  Ne rezervăm dreptul de a rezilia contul oricărui Utilizator care încalcă Termenii și condițiile din acest Acord, fără notificare prealabilă. 


Articolul 1  În momentul în care dvs vă creați un cont pe site-ul care oferă Programul Acces Rapid, sunteți de acord cu faptul că absolut toate informațiile pe care le obțineți prin intermediul site-ului care oferă Programul Acces Rapid au scopul ca dvs să obțineți numai beneficii. 


Articolul 2 Dacă dvs acceptați termenii și condițiile acestui Acord, acceptați și întreaga strategie prin care acest site vă oferă Programul Acces Rapid.  


Articolul 3    Dacă dvs acceptați termenii și condițiile acestui Acord, acceptați în totalitate și fără niciun fel de rezervă strategia prin care site-ul care vă oferă Programul Acces Rapid vă pune la dispoziție informațiile care vă interesează și vă oferă beneficiile pe care aveți dreptul să le obțineți. 


Articolul 4   În cazul în care întâmpinați orice fel de probleme atunci când vreți să utilizați Programul Acces Rapid oferit de acest site, dvs sunteți de acord în totalitate să comunicați amiabil, cu calm și cu răbdare cu Compania care administrează site-ul care vă oferă Programul Acces Rapid, până în momentul în care aceste probleme sunt rezolvate.  


Articolul 5   Compania care administrează site-ul care vă oferă Programul Acces Rapid nu își asumă nicio răspundere în cazul în care dvs nu utilizați în mod corect toate informațiile și serviciile pe care aceasta vi le oferă. 


Articolul 6   Pentru a vă crea un cont pe site-ul care oferă Programul Acces Rapid trebuie să aveți vârsta minimă de 18 ani. 


Articolul 7   După ce v-ați creat un cont pe site-ul care oferă Programul Acces Rapid, sunteți de acord să primiți de la noi, prin mijloace electronice și prin intermediul e-mail-ului, orice fel de informații privind Programul Acces Rapid. 


Articolul 8   Când utilizați Programul Acces Rapid, sunteți de acord să ne furnizați numai informații reale, corecte, actuale și complete privind identitatea dvs: nume, adresă de email, orice alte informații care ne sunt necesare pentru a vă oferi Programul Acces Rapid. 


Articolul 9    Compania care vă pune la dispoziție, prin intermediul acestui site, Programul Acces Rapid, nu va fi responsabilă pentru erorile de comunicare cauzate de informațiile incorecte, nereale, neactualizate sau incomplete pe care dvs ni le furnizați. Încercările eșuate de a vă contacta pot duce la rezilierea contului dvs de Utilizator. 


Articolul 10    Compania nu poate fi considerată responsabilă pentru niciun fel de acțiune abuzivă, lipsită de etică sau neprofesionistă desfășurată de oricare dintre Utilizatorii care și-au făcut cont pe site-ul care oferă Programul Acces Rapid. Dacă însă Compania identifică Utilizatorul care desfășoară sau a desfășurat acțiuni premeditate (incluzând defăimarea sau denigrarea, prin orice fel de mijloace) și cu scopul de a aduce prejudicii Companiei sau altor Utilizatori, Compania va rezilia imediat contul acelui Utilizator și își rezervă dreptul de a-l acționa în justiție pe acel Utilizator. 


Articolul 11   Este interzisă distribuirea și copierea oricărui conținut al site-ului care oferă Programul Acces Rapid, fără aprobarea prealabilă a Companiei. Folosirea fără acordul scris al oricăror elemente conținute de site-ul care oferă Programul Acces Rapid se pedepsește conform prevederilor legale în vigoare.  


Articolul 12   Compania care vă pune la dispoziție, prin intermediul acestui site, Programul Acces Rapid, nu va fi responsabilă pentru orice acțiune și/sau orice alte circumstanțe care nu pot fi controlate de Companie. Dvs sunteți în totalitate de acord să utilizați pe propriul risc site-ul care oferă Programul Acces Rapid.


Articolul 13   Este strict interzis tuturor Utilizatorilor site-ului care oferă Programul Acces Rapidsă trimită orice fel de spam sau e-mail nesolicitat. Orice Utilizator care recurge la spam va avea contul reziliat, fără notificare anterioară. 


Articolul 14    Dvs sunteți de acord să respectați toate legile aplicabile în timpul utilizării site-ului care oferă Programul Acces Rapid. 


Articolul 15   Câștigurile exemplificate în sistemul care vă oferă Programul Acces Rapid variază în funcție de efortul fiecărui Utilizator al Programului Acces Rapid și nu reprezintă o sumă tipică sau medie, ci doar opinia Companiei cu privire la câștigurile potențiale, estimări despre ceea ce consideră Compania că ați putea câștiga. Compania nu garantează nimănui câștigurile exemplificate în sistemul care vă oferă Programul Acces Rapid. Modalitatea de câștig explicată în sistemul care vă oferă Programul Acces Rapid reprezintă o afacere, iar succesul în această afacere se obține prin disciplină și muncă și, în același timp, depinde de foarte mulți alți factori. Noi suntem o companie care dezvoltă un produs (”product-driven company”), apoi caută o nișă de piață, spre deosebire de dezvoltarea unui produs pe baza nevoilor determinate de piață.